Wie zijn de initiatiefnemers van het Goede?

Annette Wessels en Victor Luttikholt

Annette Wessels en Victor Luttikholt

Het goede is een initiatief van Viktor Luttikholt, eigenaar van Stop-contact.com (creatieve marketing) en Annette Wessels, eigenaresse van De Klinker. Annette is in 2009 uitgeroepen tot meest creatieve ondernemer van omgeving Zwolle (www.deklinker.nl). Viktor helpt bedrijven die met een stand naar een vakbeurs gaan aan een goed standconcept om daarmee heel veel nieuwe bruikbare leads te genereren. Samen hebben zij een vriendschap van 40 jaar opgebouwd, waarin de zoektocht naar geluk centraal staat. Met een grap om op koninginnedag 2004 in Groningen “het geluk” op straat te verkopen kwamen hun dromen samen. “Het geluk blijkt gewoon op straat te liggen en mensen staan hiervoor gemakkelijk open”.

Wat Viktor en Annette delen is hun creativiteit. “Zij bedenken samen steeds een vorm om “het Goede” aan te bieden en willen mensen raken. Zij doen dát, waar ze goed in zijn”.

Viktor is goed in het aanvoelen van een markt of het maken van een contact-moment met een doelgroep.

Victor en Annette op pad

Victor en Annette op pad

Hij weet als geen ander een (groep) mensen te benaderen en hen “te raken met lading”. Zijn performance, de aankleding, het moment enzovoort zijn altijd subtiel en met lef en flair gekozen. Annette is goed in het op gang brengen van creatieve processen bij groepen of individuen. Ze gebruikt haar wijsheid en ervaring die ze inmiddels als trainer, coach en als beeldend kunstenaar heeft opgedaan in het leven.

“het Goede” stelt het zeer op prijs als je een reactie schrijft in het “gastenboek“.

Wil je regelmatig een geluksklavertje ontvangen? Stuur dan je

e-mailadres naar het goede via: “Contact“.