Gastenboek

87 Comments to "Gastenboek"

 1. Peter Dijkstra schreef:

  Hallo Anette,

  Wat een prima initiatief was dit zeg!
  Blijf vooral doorgaan met wat dan ook. Sorry voor mijn nukkigheid. Ik probeerde carriere te maken. Blijkt dat dat o.a(vooral) een kwestie is van Het Goede zien in anderen 😉

  • Annette schreef:

   Hallo Peter, wat mooi dat je dat inzicht hebt gekregen en vooral dat je het hier durft te zeggen, zouden meer mensen moeten doen. Leuk weer van je te horen.
   Het goede van Annette

 2. Melanie schreef:

  Ik wens dat ik de eerste week van januari 2017 meer dan 30 uur per week kan gaan werken zodat mijn gezin en ik het makkelijker krijgen, we veel geluk en financiële onafhankelijkheid krijgen. Mooie dromen die uit komen en we alle geluk van de wereld mogen hebben in 2016

  • Annette Wessels schreef:

   Beste Melanie, op deze site kun je lezen hoe je wensen ook echt uitkomen. Dan ziet je wens er zo uit: In januari werk ik 36 uur, mijn gezin en ik hebben het heel gemakkelijk, we hebben veel geluk dit jaar en ik ben financieel zelfstandig.

   Je kunt het als affirmatie dagelijks een paar keer zeggen en je zult zien dat het hele universum zich zal inspannen om het waar te laten zijn.

 3. Annette Wessels schreef:

  Menal jouw wensen gan zeker uitkomen, je creert het zelf.

 4. angela schreef:

  nou ik heb een wens voor een andere persoon
  het is een stichting zorgloos dierenleven mij wens is dat ze door mag gaan met haar bedrijf
  maar haar potje voor de dieren zijn ver op dat ze achterloop met dierenarts kosten
  ze vraag paar euro om te helpen voor haar dieren die verwaarloos zijn of waren die dieren wonen bij haar waar ze slaap en eet en nu is ze gedwogen om per 14 maart 2016 te stoppen dus de dieren leven bij haar zonder kennels en bechen en lopen gewoon rond dus mijn wens is om haar te helpen want de dieren geven hun hart maar u toch ook

 5. Alexa schreef:

  ik wens een geweldig 2015 voor mijzelf en mijn gezin. Met gezondheid, financiële onafhankelijkheid, veel geluk en dat we heel veel leuke dingen met elkaar gaan ondernemen. Ik wens een jaar zonder stress en heel veel harmonie! Ik wens een jaar waarin alles meezit!

 6. Dennis Rabbers schreef:

  Hallo mijn naam Dennis Rabbers
  Ik woon in Beverwijk
  Ik heb een wens en dat is een paarden manege beginnen met paarden en pony’s! ik weet dat dit heel duur is.
  Maar ik heb er alles er voor over om met paarden te gaan werken!! Ik ben zo ontzettend paarden fan ik heb al 23 jaar paardrij ervaring! dus dat wilt al heel wat zeggen hoeveel ervaring ik heb met paarden! Ik wil dit al zo graag een manege beginnen dit is echt een hele grote wens!
  Gr Dennis Rabbers

  • Viktor schreef:

   Wat mooi Dennis als dit gaat lukken. Hoe kom je van een wens tot realisatie? Heb je al een plannetje bedacht. Think big, start small, step by step

 7. anne schreef:

  Wat een leuke warme teksten en berichtjes op deze site.

 8. anne schreef:

  ik reageer

 9. Viktor Luttikholt schreef:

  Op 18 november woog ik voor het eerst van mn leven over de 100 kg (101,5 kg). Dus wenste ik dat ik op 31 dec 94 kg zou wegen. Dat lukte net niet (94,5) dus werd het eind jan 92 kg. Nu eind april schommel ik lekker door rond de 92. Hartenwense werken! Het voelt goddelijk die verlichting, als een koning!

 10. Merel schreef:

  Beste Annette,
  Wat een vrolijke berichtjes van jullie toch altijd! Leuk! We zaten bij jullie in het miniwenshuisje en wensten samen dat we nog veel leuke dingen mee zouden mogen maken. Inmiddels zijn we een jaar verder en zitten we samen in afrika! Wat je leuke dingen noemt.. 😉 Zo’n leuke herinnering hebben we aan jullie, daar in dat kleine huisje..
  Hartelijke groeten,
  Merel Koopmans

 11. isabel lascaris schreef:

  Mijn hartewens is al mijn 5 katten terug pukkeltje,pipi,grijsje,witje en scuffie ben me eigen groot aan het houden maar ik heb zoveel verdriet ik mis ze zo erg.,en alle schulden betaald hebben,me vriiend steven hier en een goed huis weer kunnen bewonen niet meer in de auto leven.

  liefs en alle mooie dingen aan iedereen toe gewenst

 12. Annette schreef:

  Ik ben benieuwd of er al wensen zijn uitgekomen. Ik zeg sinds een paar dagen: ‘ik beleef vreugde in mijn liefdevolle leven’. Nadat ik ongevraagd wat negatieve reacties van mensen kreeg. En wat denk je? Het werkt onmiddellijk. It is all in the mind.

 13. Jolanda schreef:

  Ik wens voor iedereen dat zijn of haar wensen voor 2014 uitkomen.
  Mijn wens is dat ik van financiële vrijheid mag genieten. Dan kan ik wat terug doen voor de mensen die mij de laatste jaren hebben ondersteund

 14. Jan schreef:

  Ik wens iedereen een heel gezond en 2014!
  Mijn wens is dat ik in het volgende jaar nog een betere gezondheid mag hebben en dat ik mij beter zal kunnen uiten in groter gezelschap.

 15. isabel schreef:

  Ik wens iedereen een beregoed ,gezond en gelukkig nieuw jaar toe.En mijn diepste wens voor het nieuwe jaar is weer in een huis wonen met me katten pipi,pukkeltje,grijsje,witje (want ik mis jullie zo erg)en steven mijn vriend in provincie gelderland en samen een heel erg gelukkig gezond beregoed leven hebben.

 16. Els Jasperse schreef:

  Ik wens iedereen toe dat er een vertrouwensband ontstaat met mensen om je heen. Leer jezelf kennen en laat je zelfbeeld niet afhangen van mensen langs de lijn!

  “Wat zou jij proberen te doen als je wist dat het niet kon mislukken?”

 17. Suus schreef:

  Ik wens dat ik in het nieuwe jaar heel veel rijkdom tegemoet komt zodat al het financiële ellende als sneeuw voor de zon zal verdwijnen. En als goede gever naar de arme doen toekomen

 18. Willy Klaver schreef:

  Ik wens iedereen een ontspannen 2014 toe, zodat we beter bij ons zelf kunnen blijven en onze werkelijke talenten ECHT gebruiken!!!

 19. Dukke Foke Bruinsma schreef:

  Besef je dankbaarheid voor de kleine en de GROTE dingen op een dag en je beleeft het als een FEESTdag.

  Fijne kerstdagen allemaal en op alle andere dagen in 2014

  Feest! Dukke

 20. thijs van berkel schreef:

  Hey vic! Mega bedankt man. Mijn wens is dat dat heel dit 23ste levensjaar minstens zo awesome wordt als de eerste dag tot nu toe! En dat iedereen om mij heen daar samen met mij enorm van geniet! Keep up the good work vic. X thijs

 21. Viktor schreef:

  Op 31 december weeg ik 94 kg of minder!Daar ga ik dus de komende weken effe ‘lekker’ aan werken. Wie helpt me aan gezonde ideeën zoals heel veel speltbrood en zo?

  • isabel schreef:

   Of t slank is op natuurbasis,u kan ook proberen om my silouette van nivea moet u op uw buik smeren(is van anijs en groene thee extracten succes en ik hoop dat u eigenlijk iedereen hun wensen uitkomen.

 22. Wendy Meij schreef:

  Mijn hartewens is dat ik voor de paarden die op mijn pad komen een warm thuis kan vinden bij de mensen die een warme vriendschap nodig hebben. Ik hoop ook dat mensen die geen plaats voor een paard hebben maar wel een paard willen adopteren op mijn pad komen… Daarmee hoop ik ook hartewensen van anderen te kunnen vervullen .

  • Annette schreef:

   Wendy, ik ben ook een paardenliefhebber en ik wens met jou voor alle paarden in Nl dat ze het Goede vinden in de wei bij een Goede eigenaar.

 23. Viktor Luttikholt schreef:

  Met Annette ga ik tijdens de komende jaarwisseling vele hartenwensen van mensen laten invullen. Wensen met een vurig verlangen zullen volgend jaar dan worden uitgewerkt door ieder die straks een hartenwens weet vorm te geven via het Goede. Alles is Goed, komt Goed.

 24. Rudi schreef:

  Karte gefunden 8.6.13 von Bas Raben in Velbert/ Deutschland.
  Hoffe Dein Wunsch geht in Erfüllung!

 25. Geertjen schreef:

  Bedankt voor de mooie gelukzalige tips!

 26. Joost schreef:

  Hallo Annette,

  Dank voor het bericht via de e-mail. Vooral de tip om ’s morgens wat meer tijd te nemen om het lichaam wakker te laten worden, vind ik erg goed. Beter aan jezelf denken dan aan anderen, althans, de eerste 10 minuten van je dag.

 27. cora van geel schreef:

  kaartje gevonden van eva in de boven kerkerpolder – amstelveen

 28. Joost Verlaan schreef:

  Kaartje van Victoria gevonden in Ouderkerk aan de Amstel midden in de polder Rondehoep oost.

  • Victoria schreef:

   Ik ben blij dat mijn ballon gevonden is in Ouderkerk aan de Amstel! mijn ballon heeft heel veel gereisd en daar ben ik blij om. Ik wens jullie ook veel geluk met jullie wensen.
   Veel liefs,
   Victoria
   (8 jaar)

 29. Annette Wessels schreef:

  Dankjewel Tessa, dat is voor het eerst dat onze ballon gevonden is. Wij brengen van harte veel van het Goede. Wil je wat van ons hebben? Vraagt u maar en wij draaien.

 30. Tessa schreef:

  Kaartje van ANNETTE en VIKTOR gevonden op de ouderkerkerdijk in Amsterdam. Opgelaten op 30-4-2013 in Amsterdam. Wens: wij brengen heel ….(?*) en heel veel van het goede.
  *Een stukje was onleesbaar. Reactie terug kan op Tessa-93@live.nl

 31. Rika Donkervoort schreef:

  Op 1 mei kaartje van Sen of Len gevonden vanuit Amsterdam.
  Opgelaten 30-04-2013
  Wens: Dat ik altijd blij ben.

 32. Viktor schreef:

  Wat hebben we weer een prachtige Goede Koninginnedag gehad in Amsterdam 2013, Linnaeuskade.
  Hupsakee en nu weer lekker werken aan onze wensen. Dank voor de mooie gesprekjes. We horen het graag als jullie wensen zijn uitgekomen.

 33. Michel schreef:

  Kaartje van Cato op zondag 30 april 2013 gevonden tussen Amstelveen en Ouderkerk.
  Wens:
  Cato is een mooi geschminkte vlinder,

 34. Dewaele Lieven schreef:

  Kaartje gevonden op 16 april 2013. Zonder boodschap er op! In Veurne, west-vlaanderen, België

 35. evert schreef:

  ik heb het kaartje gevonden van esther??
  opgelaten 27-01-2013
  wens: wijsheid , liefde/geluk (afgezaagd maar waar) dat staat er op dat kan ik nog lezen ja daar kan ik wel wat in vinden hij is gevonden in de bossen bij olderbroek nabij zwolle groetjes evert

 36. Ria schreef:

  Mijn hartewens is dat we elkaar respecteren in onze leefwijzes en religies.

  Dat onze kinderen dit meekrijgen en mee opgroeien, zodat niemand gepest of als minderwaardig groot wordt.

 37. isabel lascaris schreef:

  Wow wat mooi allemaal.Ik wens iedereen ook een heel gelukig en gezond leven toe.

  Ik hoop dat al mijn wensen ook uit mogen komen.Als eerste dat mijn amerikaanse vriend die in het leger in syrie zit snel uit het leger mag komen voorgoed.We missen elkaar zo verschrikkelijk.Voel me vaak alleen zonder hem.

  Veel liefs isabel

 38. Jan en Arie Andeweg schreef:

  Het gele kaartje van Stefan Hendricks dat is opgelaten op 29 nov. 2012 met als plaats: Amsterdam/Nijmegen is op 30 nov. 2012 rond 9.45 uur gevonden vlakbij het dorp Hoornaar in Zuid-Holland. Dus midden in het veenweide-en Groene Hartgebied “De Alblasserwaard”. De wens op het gevonden kaartje luidt: Stefan herstelt naar goede gezondheid! Fijn Stefan dat jij ons deelgenoot hebt gemaakt van de hoop die in jou is. Wij denken aan jou en aan allen die om jou heen staan in deze spannende tijden. En hopen dat jj inderdaad voorspoedig zal mogen herstellen. En dat jij over een poosje weer zal kunnen spelen met de buurkinderen.

  Vanuit Nieuw-Lekkerland krijg jij onze harte