Gastenboek

90 bezoekers hebben een reactie geplaatst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 1. ElenaNiZ schreef:

  Ηаlloǃ
  Міѕѕсhiеn іѕ miϳn bericht te ѕpeсіfіek.
  Мaar miϳn оuderе zuѕ vоnd een geweldіge mаn hiеr en ze hеbbеn еen gеweldіge rеlаtiе, maаr hое zіt het mеt mij?
  Ik bеn 22 jaаr оud, Εlena, uit dе Тsjеchiѕchе Reрublіek, kеn ook dе Εngеlsе taal
  Еn… beter оm het metеen te zеggеn. Ιk ben biѕeksuеel. Ιk ben niet jaloеrs ор een аnderе vrоuw… voоrаl аls we ѕamen de lіеfde bedriϳven.
  Αh ϳа, іk kоok еrg lеkkеrǃ en іk hou niеt аlleen van koken ;))
  Ik bеn een есhte meіd еn op zоеk nааr een ѕerіeuzе еn hеtе relаtie…
  Ηоe dаn оok, kunt u mіjn рrоfіеl hiеr vіnden: http://lemenliper.ga/usr-48306/

 2. Hoxanyday schreef:

  intitlecreate vcc with ethereum FaucetPay
  cashconvertnow.com fraud Solana
  vanilla mastercard to paysafecard Solana
  imperiainvest judahlion Bitcoin

  http://theinstantexchange.com

 3. Peter Dijkstra schreef:

  Hallo Anette,

  Wat een prima initiatief was dit zeg!
  Blijf vooral doorgaan met wat dan ook. Sorry voor mijn nukkigheid. Ik probeerde carriere te maken. Blijkt dat dat o.a(vooral) een kwestie is van Het Goede zien in anderen 😉

  • Annette schreef:

   Hallo Peter, wat mooi dat je dat inzicht hebt gekregen en vooral dat je het hier durft te zeggen, zouden meer mensen moeten doen. Leuk weer van je te horen.
   Het goede van Annette

 4. Melanie schreef:

  Ik wens dat ik de eerste week van januari 2017 meer dan 30 uur per week kan gaan werken zodat mijn gezin en ik het makkelijker krijgen, we veel geluk en financiële onafhankelijkheid krijgen. Mooie dromen die uit komen en we alle geluk van de wereld mogen hebben in 2016

  • Annette Wessels schreef:

   Beste Melanie, op deze site kun je lezen hoe je wensen ook echt uitkomen. Dan ziet je wens er zo uit: In januari werk ik 36 uur, mijn gezin en ik hebben het heel gemakkelijk, we hebben veel geluk dit jaar en ik ben financieel zelfstandig.

   Je kunt het als affirmatie dagelijks een paar keer zeggen en je zult zien dat het hele universum zich zal inspannen om het waar te laten zijn.

 5. Annette Wessels schreef:

  Menal jouw wensen gan zeker uitkomen, je creert het zelf.

 6. angela schreef:

  nou ik heb een wens voor een andere persoon
  het is een stichting zorgloos dierenleven mij wens is dat ze door mag gaan met haar bedrijf
  maar haar potje voor de dieren zijn ver op dat ze achterloop met dierenarts kosten
  ze vraag paar euro om te helpen voor haar dieren die verwaarloos zijn of waren die dieren wonen bij haar waar ze slaap en eet en nu is ze gedwogen om per 14 maart 2016 te stoppen dus de dieren leven bij haar zonder kennels en bechen en lopen gewoon rond dus mijn wens is om haar te helpen want de dieren geven hun hart maar u toch ook

 7. Alexa schreef:

  ik wens een geweldig 2015 voor mijzelf en mijn gezin. Met gezondheid, financiële onafhankelijkheid, veel geluk en dat we heel veel leuke dingen met elkaar gaan ondernemen. Ik wens een jaar zonder stress en heel veel harmonie! Ik wens een jaar waarin alles meezit!

 8. Dennis Rabbers schreef:

  Hallo mijn naam Dennis Rabbers
  Ik woon in Beverwijk
  Ik heb een wens en dat is een paarden manege beginnen met paarden en pony’s! ik weet dat dit heel duur is.
  Maar ik heb er alles er voor over om met paarden te gaan werken!! Ik ben zo ontzettend paarden fan ik heb al 23 jaar paardrij ervaring! dus dat wilt al heel wat zeggen hoeveel ervaring ik heb met paarden! Ik wil dit al zo graag een manege beginnen dit is echt een hele grote wens!
  Gr Dennis Rabbers

  • Viktor schreef:

   Wat mooi Dennis als dit gaat lukken. Hoe kom je van een wens tot realisatie? Heb je al een plannetje bedacht. Think big, start small, step by step

 9. anne schreef:

  Wat een leuke warme teksten en berichtjes op deze site.

 10. anne schreef:

  ik reageer

 11. Viktor Luttikholt schreef:

  Op 18 november woog ik voor het eerst van mn leven over de 100 kg (101,5 kg). Dus wenste ik dat ik op 31 dec 94 kg zou wegen. Dat lukte net niet (94,5) dus werd het eind jan 92 kg. Nu eind april schommel ik lekker door rond de 92. Hartenwense werken! Het voelt goddelijk die verlichting, als een koning!

 12. Merel schreef:

  Beste Annette,
  Wat een vrolijke berichtjes van jullie toch altijd! Leuk! We zaten bij jullie in het miniwenshuisje en wensten samen dat we nog veel leuke dingen mee zouden mogen maken. Inmiddels zijn we een jaar verder en zitten we samen in afrika! Wat je leuke dingen noemt.. 😉 Zo’n leuke herinnering hebben we aan jullie, daar in dat kleine huisje..
  Hartelijke groeten,
  Merel Koopmans

 13. isabel lascaris schreef:

  Mijn hartewens is al mijn 5 katten terug pukkeltje,pipi,grijsje,witje en scuffie ben me eigen groot aan het houden maar ik heb zoveel verdriet ik mis ze zo erg.,en alle schulden betaald hebben,me vriiend steven hier en een goed huis weer kunnen bewonen niet meer in de auto leven.

  liefs en alle mooie dingen aan iedereen toe gewenst

 14. Annette schreef:

  Ik ben benieuwd of er al wensen zijn uitgekomen. Ik zeg sinds een paar dagen: ‘ik beleef vreugde in mijn liefdevolle leven’. Nadat ik ongevraagd wat negatieve reacties van mensen kreeg. En wat denk je? Het werkt onmiddellijk. It is all in the mind.

 15. Jolanda schreef:

  Ik wens voor iedereen dat zijn of haar wensen voor 2014 uitkomen.
  Mijn wens is dat ik van financiële vrijheid mag genieten. Dan kan ik wat terug doen voor de mensen die mij de laatste jaren hebben ondersteund

 16. Jan schreef:

  Ik wens iedereen een heel gezond en 2014!
  Mijn wens is dat ik in het volgende jaar nog een betere gezondheid mag hebben en dat ik mij beter zal kunnen uiten in groter gezelschap.

 17. isabel schreef:

  Ik wens iedereen een beregoed ,gezond en gelukkig nieuw jaar toe.En mijn diepste wens voor het nieuwe jaar is weer in een huis wonen met me katten pipi,pukkeltje,grijsje,witje (want ik mis jullie zo erg)en steven mijn vriend in provincie gelderland en samen een heel erg gelukkig gezond beregoed leven hebben.

 18. Els Jasperse schreef:

  Ik wens iedereen toe dat er een vertrouwensband ontstaat met mensen om je heen. Leer jezelf kennen en laat je zelfbeeld niet afhangen van mensen langs de lijn!

  “Wat zou jij proberen te doen als je wist dat het niet kon mislukken?”

 19. Suus schreef:

  Ik wens dat ik in het nieuwe jaar heel veel rijkdom tegemoet komt zodat al het financiële ellende als sneeuw voor de zon zal verdwijnen. En als goede gever naar de arme doen toekomen

 20. Willy Klaver schreef:

  Ik wens iedereen een ontspannen 2014 toe, zodat we beter bij ons zelf kunnen blijven en onze werkelijke talenten ECHT gebruiken!!!

 21. Dukke Foke Bruinsma schreef:

  Besef je dankbaarheid voor de kleine en de GROTE dingen op een dag en je beleeft het als een FEESTdag.

  Fijne kerstdagen allemaal en op alle andere dagen in 2014

  Feest! Dukke

 22. thijs van berkel schreef:

  Hey vic! Mega bedankt man. Mijn wens is dat dat heel dit 23ste levensjaar minstens zo awesome wordt als de eerste dag tot nu toe! En dat iedereen om mij heen daar samen met mij enorm van geniet! Keep up the good work vic. X thijs

 23. Viktor schreef:

  Op 31 december weeg ik 94 kg of minder!Daar ga ik dus de komende weken effe ‘lekker’ aan werken. Wie helpt me aan gezonde ideeën zoals heel veel speltbrood en zo?

  • isabel schreef:

   Of t slank is op natuurbasis,u kan ook proberen om my silouette van nivea moet u op uw buik smeren(is van anijs en groene thee extracten succes en ik hoop dat u eigenlijk iedereen hun wensen uitkomen.

 24. Wendy Meij schreef:

  Mijn hartewens is dat ik voor de paarden die op mijn pad komen een warm thuis kan vinden bij de mensen die een warme vriendschap nodig hebben. Ik hoop ook dat mensen die geen plaats voor een paard hebben maar wel een paard willen adopteren op mijn pad komen… Daarmee hoop ik ook hartewensen van anderen te kunnen vervullen .

  • Annette schreef:

   Wendy, ik ben ook een paardenliefhebber en ik wens met jou voor alle paarden in Nl dat ze het Goede vinden in de wei bij een Goede eigenaar.

 25. Viktor Luttikholt schreef:

  Met Annette ga ik tijdens de komende jaarwisseling vele hartenwensen van mensen laten invullen. Wensen met een vurig verlangen zullen volgend jaar dan worden uitgewerkt door ieder die straks een hartenwens weet vorm te geven via het Goede. Alles is Goed, komt Goed.

 26. Rudi schreef:

  Karte gefunden 8.6.13 von Bas Raben in Velbert/ Deutschland.
  Hoffe Dein Wunsch geht in Erfüllung!

 27. Geertjen schreef:

  Bedankt voor de mooie gelukzalige tips!

 28. Joost schreef:

  Hallo Annette,

  Dank voor het bericht via de e-mail. Vooral de tip om ’s morgens wat meer tijd te nemen om het lichaam wakker te laten worden, vind ik erg goed. Beter aan jezelf denken dan aan anderen, althans, de eerste 10 minuten van je dag.

 29. cora van geel schreef:

  kaartje gevonden van eva in de boven kerkerpolder – amstelveen

 30. Joost Verlaan schreef:

  Kaartje van Victoria gevonden in Ouderkerk aan de Amstel midden in de polder Rondehoep oost.

  • Victoria schreef:

   Ik ben blij dat mijn ballon gevonden is in Ouderkerk aan de Amstel! mijn ballon heeft heel veel gereisd en daar ben ik blij om. Ik wens jullie ook veel geluk met jullie wensen.
   Veel liefs,
   Victoria
   (8 jaar)

 31. Annette Wessels schreef:

  Dankjewel Tessa, dat is voor het eerst dat onze ballon gevonden is. Wij brengen van harte veel van het Goede. Wil je wat van ons hebben? Vraagt u maar en wij draaien.

 32. Tessa schreef:

  Kaartje van ANNETTE en VIKTOR gevonden op de ouderkerkerdijk in Amsterdam. Opgelaten op 30-4-2013 in Amsterdam. Wens: wij brengen heel ….(?*) en heel veel van het goede.
  *Een stukje was onleesbaar. Reactie terug kan op Tessa-93@live.nl

 33. Rika Donkervoort schreef:

  Op 1 mei kaartje van Sen of Len gevonden vanuit Amsterdam.
  Opgelaten 30-04-2013
  Wens: Dat ik altijd blij ben.

 34. Viktor schreef:

  Wat hebben we weer een prachtige Goede Koninginnedag gehad in Amsterdam 2013, Linnaeuskade.
  Hupsakee en nu weer lekker werken aan onze wensen. Dank voor de mooie gesprekjes. We horen het graag als jullie wensen zijn uitgekomen.

 35. Michel schreef:

  Kaartje van Cato op zondag 30 april 2013 gevonden tussen Amstelveen en Ouderkerk.
  Wens:
  Cato is een mooi geschminkte vlinder,

 36. Dewaele Lieven schreef:

  Kaartje gevonden op 16 april 2013. Zonder boodschap er op! In Veurne, west-vlaanderen, België

 37. evert schreef:

  ik heb het kaartje gevonden van esther??
  opgelaten 27-01-2013
  wens: wijsheid , liefde/geluk (afgezaagd maar waar) dat staat er op dat kan ik nog lezen ja daar kan ik wel wat in vinden hij is gevonden in de bossen bij olderbroek nabij zwolle groetjes evert

 38. Ria schreef:

  Mijn hartewens is dat we elkaar respecteren in onze leefwijzes en religies.

  Dat onze kinderen dit meekrijgen en mee opgroeien, zodat niemand gepest of als minderwaardig groot wordt.

 39. isabel lascaris schreef:

  Wow wat mooi allemaal.Ik wens iedereen ook een heel gelukig en gezond leven toe.

  Ik hoop dat al mijn wensen ook uit mogen komen.Als eerste dat mijn amerikaanse vriend die in het leger in syrie zit snel uit het leger mag komen voorgoed.We missen elkaar zo verschrikkelijk.Voel me vaak alleen zonder hem.

  Veel liefs isabel

 40. Jan en Arie Andeweg schreef:

  Het gele kaartje van Stefan Hendricks dat is opgelaten op 29 nov. 2012 met als plaats: Amsterdam/Nijmegen is op 30 nov. 2012 rond 9.45 uur gevonden vlakbij het dorp Hoornaar in Zuid-Holland. Dus midden in het veenweide-en Groene Hartgebied “De Alblasserwaard”. De wens op het gevonden kaartje luidt: Stefan herstelt naar goede gezondheid! Fijn Stefan dat jij ons deelgenoot hebt gemaakt van de hoop die in jou is. Wij denken aan jou en aan allen die om jou heen staan in deze spannende tijden. En hopen dat jj inderdaad voorspoedig zal mogen herstellen. En dat jij over een poosje weer zal kunnen spelen met de buurkinderen.

  Vanuit Nieuw-Lekkerland krijg jij onze hartelijke groeten!

  • Stefan Hendricks schreef:

   Uiteraard wist ik dat er een kaartje de lucht in was gegaan. Maar ik heb niet in het gastenboek gekeken of het kaartje gevonden zou zijn. Was ik daar toen ook niet goed toe in staat. Nu ben ik blij verrast door de melding van de vondst en de leuke wensen. Inmiddels ben ik al weer een heel eind hersteld van de zware behandelingen. En heb ik het gewone leven weer grotendeels opgepakt. Bedankt voor de goede wensen! Jullie wens ik veel gezondheid toe, het belangrijkste van alles. Groetjes, Stefan Hendricks

  • Ivan schreef:

   Posted on 30 augustus 2012 at 07:37Hoi Wijnanda,Graag geaadn! Je toevoeging over het kenbaar maken van de leeftijd door de buitenwereld vind ik interessant. Ik vroeg mij af, hoe die hypnotiseur concludeert dat het niet door de buitenwereld kenbaar is gemaakt? Had deze collega hier iets over gezegd?Gr,Rinke

 41. niki schreef:

  Op 1 november gaan ik en mijn vriend het koopcontract tekenen. Voor ons huis! Zodat wij aan onze eigen toekomst kunnen beginnen! Dat is alles wat ik wil! Dat is mijn grote wens!

 42. Alex schreef:

  Ik heb een ballon gevonden van B. Fatih vanuit Haarlem. Ik hem gevonden in Amsterdam! Bij wens staat “I have a room in Eindhoven.”.

 43. Patrick Reemer schreef:

  Lieve Noa en Amber,

  Wat leuk dat jullie Patrick zijn kaartje hebben gevonden. Wij gaan er alles aan doen om zijn wens uit te laten komen! Het betekende veel voor Patrick dat zijn kaartje is gevonden!

  Liefs, Edith (pleegmoeder Patrick)

 44. Noa en Amber schreef:

  Lieve Patrick Reemer,

  Wij zijn 4 jaar en hebben vandaag jouw kaartje in Hooge Zwaluwe gevonden. We wensen met jou mee om jouw ontroerende hartewens uit te laten komen. En iedereen duimt vast mee. Het is al bijzonder dat jouw kaartje vanuit Haarlem helemaal naar het zuiden over is komen waaien, hemelsbreed ca. 100 kilometer!

  Groetjes, Noa en Amber

 45. Annette Wessels schreef:

  Dankjewel Fons en Ingrid voor de bemoedigende woorden. Dank Axel voor het delen van jouw verhaal, het Goede kwam niet voor niks naar jou toe. Als je al zo open staat je te beteren en je maakt de keuze voor het Goede dan belooft het nog meer mooie ervaringen.

 46. Axel schreef:

  Hallo,
  ik ben Axel 25jaar, uit België.
  Ik was gisteren, 2 september, aan het wandelen toen ik zeer verdrietig was. Na 2jaar een relatie te hebben gehad was het sinds enkele dagen gedaan geraakt met mijn vriendin. Ik was er kapot van, tijdens het wandelen heb ik gehuild. ik liep eigenlijk doelloos rond in het bos. ik zette mij neer en was gewoon aan het rond staren, aan het luisteren naar de geluiden van de wereld en ik deed mijn ogen toe. ik hoorde van alles en uit het niets kwam er een rust naar mij toe. ik dacht na en begon te denken wat ik nu op dit moment zou willen. Toen uit uitgeraakte met mijn vriendin, laten we zeggen dat ik niet zo een al te goede vriend voor haar was geweest en dat ik in het leven een niet al te goede persoon ben geweest. En toch dacht ik op dat moment, ik wou dat ik mezelf kon beteren en dat ik beter kon worden voor de wereld, voor mijn medemensen… ik open mijn ogen, ik sta op en plots zie ik een oranje kaart liggen op de grond. ik vouwde het open en er stond een tekening op met volgende tekst:
  het Goede is veel Goethe
  er ging iets door me heen van, ja dat is waar, het goede is veel en hoewel het verdriet nog lang niet weg is, voelde ik mij toch al klein beetje beter. Er staat geen naam op het kaartje maar ik moet zeggen dat ik toch heel blij ben dat ik dit kaartje gevonden heb… al was het maar een briefje, het heeft mij toch geraakt…

 47. Fons en Ingrid schreef:

  Gisteren, 1 september zag Fons iets in de bosjes wat “leek op een ballon met een kaartje er aan”. We hebben m gepakt en idd, een ballon met een kaart. Het kaartje is van Thibo die de prachtige wens/hoop heeft om een vriendje te krijgen.
  Beste Thibo, we hopen dat je dit berichtje leest.Met zo’n lieve wens weten we zeker dat je (veel) vriendjes zult krijgen!

  Hartelijk groet, van Fons en Ingrid

 48. Annette Wessels schreef:

  Zoladrive, we hebben het mogen meemaken, enthousiasme is het hoogste goed, wat je geeft krijg je dus terug, supermooi.

  Dankjewel Sandra wat mooi dat je de wens gevonden heb, dat is al een aardig eindje in de richting van Cuba Els.

 49. Zola Drive schreef:

  Vlak voor ons optreden tijdens het Haarlemse festival Schalkwijk aan Zee hebben we een kaartje de lucht in gelaten met de wens dat het optreden succesvol zou zijn. De hele band was enthousiast over hoe het was gegaan!
  http://www.zoladrive.com

 50. paepe sandra schreef:

  hoi, gisteren op 1sept 2012 heb ik de tuin( bonheiden, belgie) een oranje kaartje gevonden met de wens “ik ga naar cuba!! yes.ik denk dat de ballon de lucht is in gegaan in haarlemen en dat els sneemk( kanik niet goed ontcijferen)hem heeft los gelaten.
  mvg sandra

 51. mieke schreef:

  Hallo,

  Mijn naam is mieke en ik heb vandaag, 20 augustus 2012, een oranjekaartje in mijn tuin gevonden. Als ik het goed lees is de naam Nina en de ballon is op 20 augustus losgelaten. De plaats kan ik echter niet ontcijferen. Ik woon in Heinsberg (Duitsland).
  H

 52. Mirjam en Jasper schreef:

  Beste Viktor, het was een feestje om tegenover jullie te staan met koninginnedag, superleuk! Jasper ( mijn zoontje) had als wens alles te verkopen. Dat lukte niet helemaal maar wel heel veel. Groetjes Mirjam en Jasper

  • Viktor Luttikholt schreef:

   Dank ook voor alle ondersteuning bij het oplaten van de wensballonnen. We hebben ook enorm genoten. Jasper is een echte salesman die contact weet te maken, lef toont en doorzettingsvermogen heeft! Een volgende keer geef ik m nog graag verkooptips voor op de vrijmarkt(zie stop-contact.com)

 53. Viktor Luttikholt schreef:

  Geweldig was het om rond de Ringdijk en Bredeweg zoveel wensen van mensen vorm te geven en naar het Universum te sturen. Dank aan allen voor alle ingebrachte wensen en geluksgesprekjes

 54. Marleen van den Hout schreef:

  Wat een heerlijke website Inspirerend. Ik ondersteun het Goede van harte doe mee wens mijn wensen laat ze uitkomen help anderen met hun wensen en vier zo het leven. Oh wat kan ik blij zijn met wat ik niet heb Dan ben ik altijd op wensen-avontuur en liggen de uitdagingen aan mijn voeten. De clou van alles Gewoon genieten van elke dag.Annette fijn dat ik je ontmoette op de Internationale vrouwendag.);

 55. Annette schreef:

  Vanavond waren Marianne de Bakker en Annette Wessels met de lokettenonmogelijkheden doen wij direct op wonderen moet u even wachten. Vele hartenwensen van de vrouwen uit Zwolle werden vervuld.)

 56. Judith schreef:

  Ik loop hard door de polder koeien en schapen kijken me na ik voel me gezond ik ruik gras en bomen ik voel dat ik zweef. Ik ben buiten ik ben onderdeel van de natuur en ik kan de hele wereld aan. Op mijn 40e verjaardag eind van dit jaar is deze wens uitgekomen. Judith Hogwoud )

 57. Marja Havermans schreef:

  Anderhalf jaar geleden liet ik via de website van Het Goede een fictieve wensballon op. Toen ik mijn wens had geformuleerd ben ik er ook aan gaan werken want wensen komen niet vanzelf uit. Je moet er wel wat voor doen Vorige week kreeg ik een hele mooie bevestiging dat mijn wens echt is uitgekomen. Ik ben een hoop woede kwijt dat heeft Het Goede mij gebracht. Viktor en Annette bedankt)

 58. Renee schreef:

  Wat een verrassende ontmoeting met jullie Victor en Annette op de Bredeweg En die ontmoeting had ook een verrassend effect de rest van mijn dag kon niet meer stuk Heerlijk helemaal vrij van nare gedachtes alle dompers de pot op en de deur dicht voor negatieve spinsels. En mijn wens koos zo mooi het luchtruim dat moet goed gaan. Dank )

 59. Viktor Luttikholt schreef:

  Bij Lavalade speelde tijdens Koninginnedag buiten op het terras de Biet. Izzy Daniel van Bummel 5 jaar was gefascineerd van de gitaren. Hij wnest; Als hij tien jaar oud is speelt hij voor 200 en nog een boel mensen. Hij is een rocker op de gitaar.)

 60. Viktor Luttikholt schreef:

  In Amsterdam ontmoette ik Laura Kelderman en zij speelt vanaf augustus in de Topklasse Vrouwen voetbal. Die wens werd met een knal ingeluid.)

 61. Ad Tiggelman schreef:

  Gisteren vond ik het kaartje van Michael uit De Bilt aan de restanten van een oranje ballon in het bos van de Ruiterberg. Ik hoop voor hem dat hij met Besneley Bidje veel bereikt en dat ze aan het eind van het jaar een mooie wintertrip kunnen gaan maken. Misschien mag ik wel mee. )

 62. Annet Patjila schreef:

  Het contact met Annette Wessels heeft mij op deze site gebracht en dat niet alleen het is een gebeurtenis die iets in werking heeft gezet een wens die sinds ik leef ik zelf niet erkende herkende. Die (her)kennismaking is nu gaande…ik ben er heel dankbaar voor een nieuw perspectief te hebben gevonden. Dit is een prachtige inspirerende website die dit op een prachtige manier bevestigt.
  Dankjewel Annet
  Patjila )

 63. Florentine schreef:

  Wat n briljant idee en wat is het idd belangrijk positief te zijn en goed te doen Ik wens dan ook dat iedereen wat aardiger voor elkaar is en voor elkaar klaar staat Kijk ns naar een ander….n positieve groet)

 64. Viktor Luttikholt schreef:

  Florentine,
  wat leuk dat je hier een oproep doet om het goede ook naar anderen te brengen. Wie goed doet goed…. Je krijgt immers wat je geeftDank voor de lift die jullie me gaven van het nachtelijke Bossche naar Rosmalen. Zet jezelf in de lift)

 65. Milou schreef:

  Ik heb de ballon van Jessica uit Vught gevonden en hoop dat haar wens uit komt.Milou )

 66. Marja Steegenga schreef:

  Annette en Victor van Het Goede zijn bij ons open huis van ons bedrijf in Oudega (SM) geweest degaragevoorpersoonlijkonderhoud. In een gepimpte auto konden mensen een persoonlijk APK krijgen geluksgesprekjes voeren en hun wens de lucht in doen. Een groot succes (zie .mijander.nl of .ergofysioconsultancy.nl))

 67. wim schreef:

  Gevonden op 25-04-2010 de ballon van stijn Faberhet was op de camping in Opende.Geen wens wel een tel.nr 05123721– maar ik wens stijn een fijn jaar toe)

 68. janco schreef:

  Dag, wij hebben de ballon en Elly Tijsma gevonden. En wij wensen haar toe wat ze op haar kaart heeft geschreven.)

 69. Inge schreef:

  Mijn wens is dat ik maar gauw als HSP er aan een creatieve baan kom in het leven.Ik kan mijn creatieviteit niet kwijt omdat ik voor de verkeerde keuze heb gestaan toen ik van de lage school afkwam. Nou ben ik 35 jaar en wil zo graag een leuke baan wat echt geschikt voor mij is Ik vind mezelf mooi lief betrouwbaar eerlijk en een goud hartje ja soms kan ik me ook irriteren aan andere mensen dat is wel gezond dacht ik. In ieder geval lekker dat ik me ei hier even kwijt kan. )

  • Ita schreef:

   heey Quatsch,echt supergaaf dat jlliue een boek weggeven van Mirjam Mous!!BOY7 lijkt mij echt een leuk boek dus ik hoop dat ik die ga winnen!!Groetjes Thirza

 70. elisabeth schreef:

  ik kwam plotseling zomaar op jullie site en werd aangenaam getroffen door zoveel vrolijkheid. Ik ga graag voor het goedeDank jullie wel voor dit mooie momentje op deze sombere regenachtige dag.)

 71. Marieke schreef:

  Op 1 juli a.s. voel ik het heerlijke zomerzonnetje op mijn huid. Ik voel me fit en ontspannen. Het leven lacht mij toe en ik voel mij vol met energie. Ik doe aan hardlopen en herstel hier snel van. Ik ervaar innerlijke rust en heb vertrouwen in mijzelf en mijn toekomst. Ik leef bij de dag en doe wat het beste is voor mij. Ik ben gelukkig met mijn man en ons leven samen is vol liefde en passie. Dit alles gebeurt in mijn hart en in Almere. Marieke)

 72. Viktor Luttikholt schreef:

  Annette Wessels en Viktor Luttikholt oprichters van .hetgoede.nl wensen voor 2010 vele mensen-wensen in ons gastenboek. We nodigen u uit uw hartenwens direct neer te schrijven in dit gastenboek. Hoe u uw wens het best kunt formuleren leest u op de home page van .hetgoede.nl onder Wensballon)

 73. Viktor Luttikholt schreef:

  hetgoede.nl zal in 2010 weer op vele feesten en events de hartenwensen van mensen het universum binnenbrengen.Succes in 2010 met het volbrengen van uw eigen Hartenwens)

 74. Esther schreef:

  De ballon van Jolen v.d Wacter.Is gevonden in Vilsteren in een weiland midden tussen de koeien.Zijn wens was dat hij in staat was om gelukkig te zijn.Hoop dat als hij dit leest dat hij in elk geval al gelukkig is.)

 75. Viktor Luttikholt schreef:

  Beste Friso (10 jaar),
  Het was hartstikke leuk en ook heel spannend toen Jan Peter Balkenende zijn wens deed bij ons gelukshuisje in Zwolle. Iedereen moest juichen toen de ballon omhoog ging. Nu is het wachten op de landing van zijn wensballon. Dan weten we allemaal wat zijn wens is.)

 76. Friso Brink schreef:

  Viktor,
  Wat ontzettend leuk dat je balkenende hebt gesproken. Vond je het leuk om balkenende te spreken? Wat leuk dat je een leuke website.
  Friso Brink